«Μια καρδιά»
Μια μοναδική εκτέλεση των Zante Dilemma μαζί με τον Φίλιππο Νικολάου.
Ανάδειξαν μια νέα άποψη με ηλεκτρονικές λεπτομέρειες και χωρίς να αλλοιώσουν τη δυναμική της μελωδίας της ιστορικής αυτής μπαλάντας.Από τη γέννηση αυτής της ιδέας ανακάλυψαν πόσο πολυδιάστατη μπορεί να είναι η μουσική πορεία ενός τραγουδιού και να αντέχει στο χρόνο για πολλές δεκαετίες ακόμα,καθιστώντας το διαχρονικό και κλασσικό.

ο Κώστας Εφέπουλος δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία μου με τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Φίλιππο Νικολάου δεν έφερε απλώς τα «αναμενόμενα» αποτελέσματα…..Αποδείχτηκε πως ήταν σταθμός στην εξέλιξη της μουσικής των ZANTE DILEMMA και μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε μία νέα άποψη με ηλεκτρονικές λεπτομέρειες και χωρίς να αλλοιώσουμε τη δυναμική της μελωδίας της ιστορικής αυτής μπαλάντας. Από την γέννηση της ιδέας αυτής μέχρι και το τελικό master ανακαλύψαμε πόσο πολυδιάστατη μπορεί να είναι η μουσική πορεία ενός τραγουδιού και να αντέχει στον χρόνο για πολλές δεκαετίες ακόμα, καθιστώντας το διαχρονικό και κλασσικό. Ευχαριστώ τον Φίλιππο Νικολάου που αγκάλιασε την νέα μας αυτή άποψη για το τραγούδι «ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ» που ο ίδιος πρωτοερμήνευσε και ήρθε στο studio για να τραγουδήσει μαζί μου με τη μοναδική του φωνή και παρουσία.»

Ο Φίλιππος Νικολάου ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα είπε:

«Στη μουσική μετράει ο τρόπος που την εκφράζουμε. Για τον τρόπο μετράει η προσέγγιση ενός θέματος. Ο τρόπος των Zante Dilemma με τον οποίο προσεγγίζουν τη μουσική τους έκφραση ευφορείται από μη μετρήσιμα αλλά σημαντικά αισθητικά στοιχεία όπως η λεπτότητα, η ευαισθησία, η τρυφερότητα. Σάν να ξορκίζουν τις ροκ εντάσεις και την ηχητική βία, αντικαθιστώντας τες με εκείνες της χαράς και της αισιοδοξίας. Το μουσικό τους φόντο προσκαλεί σε ένα ελπιδοφόρο αίσθημα δοτικότητας και θαυμασμού για τη ζωή και τον έρωτα. Όλα τα παραπάνω ήταν αρκετά πειστικά, για να συνδυάσω τη φωνή μου με τον ήχο τους, στην ιδέα που είχαν, να τιμήσουν το τραγούδι μου, όπως εγώ το τίμησα».

Η LDR MUSIC ευχαριστεί τους συντελεστές του βίντεο:
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΟ ΔΡΟΓΓΙΤΗ
ΣΙΛΙΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΗ
ΝΙΚΟ ΔΑΦΝΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΡΑΤΗ
ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΩΝΑΡΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΦΝΟ
ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΗ
ΦΑΝΗ ΠΑΡΑΣΧΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΛΑΔΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΗ